139 Rugaciune De Marti Sf Antonie Cel Mare Excelent

139 Rugaciune De Marti Sf Antonie Cel Mare Excelent. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Doc Novena Sf Anton Anca Petrescu Academia Edu

Prezentat Doc Novena Sf Anton Anca Petrescu Academia Edu

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Rugaciune la un mare necaz.

Rugaciune la un mare necaz. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Rugaciune la un mare necaz. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi …

Doc Novena Sf Anton Anca Petrescu Academia Edu

Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Pdf Acatistele Populare Elemente De Psihosemantică In Romanian Marin Marian Balasa Academia Edu

Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Rugaciune la un mare necaz. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Sfantul Antonie Cel Mare Grabnic Ajutător In Probleme Trupești și Sufletești Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Rugaciune la un mare necaz. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Pentru aceasta ma rog tie: Pentru aceasta ma rog tie:

Grecia Sfantul Antonie Cel Nou Din Veria Sarbatorit Prin Concelebrare Arhiereasca Stiri Si Informatii De Actualitate Ortodoxa

Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Rugaciune la un mare necaz. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor.. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.

Sfantul Minunilor Pr Gheorghe Antal Emag Ro

Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfântul antonie cel mare:

Parohia Sf Antonie Cel Mare Titan Protoieria Sector 3 Capitala

Pentru aceasta ma rog tie: Pentru aceasta ma rog tie: Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.

Rugaciune Catre Sfantul Anton La Mare Necaz Centrul De Sanatate Gabriela

Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Rugăciune către sfântul antonie cel mare:.. Rugăciune către sfântul antonie cel mare:

Rugăciuni Către Sfantul Anton De Padova E Communio Ro

Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a …. Rugaciune la un mare necaz.

Parohia Sfantul Antonie Cel Mare Si Sfantul Ioan Casian Romanul Informatii Utile Despre Cartierul Tineretului

Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta ma rog tie: Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a …

Ruga Pdf

Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Pentru aceasta ma rog tie:.. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.

Postul Sfantului Anton De Padova Novena Delia Muresan

Rugaciune la un mare necaz. Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in... Rugăciune către sfântul antonie cel mare:

Sfantul Antonie Cel Mare Ce Trebuie Să Faci Pentru A Avea Spor Tot Anul Ortodoxia Me

Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Rugaciune la un mare necaz. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea …. Rugaciune la un mare necaz.

Pelerini In Fiecare Zi De Marţi La Biserica Sfantul Anton Din Capitală Casa Creștinului

Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a …. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi …

Rugaciuni Catre Sf Anton De Padova Pdf

Rugăciune către sfântul antonie cel mare: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Rugăciune către sfântul antonie cel mare:. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Sfantul Efrem Cel Nou Post Facebook

Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Rugaciune la un mare necaz. Pentru aceasta ma rog tie: Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Sfantul Antonie Cel Mare Ce Trebuie Să Faci Pentru A Avea Spor Tot Anul Ortodoxia Me

Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca... . Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Cea Mai Puternică Rugăciune Către Sfantul Antonie Cel Mare

Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.. Pentru aceasta ma rog tie: Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfântul antonie cel mare: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Rugaciune la un mare necaz.

Rugaciune Catre Sfantul Anton 2

Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare.

De La Infricosata Vedenie A Sfantului Antonie Cel Mare Despre Eretici La Traditia Pangaritoare A Saptamanii De Rugaciune Comuna Cu Heterodocsii Cuvantul Ortodox

"mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … . Rugaciune la un mare necaz.

Rugăciune 17 Ianuarie Repetă Rugăciunea Sf Antonie Cel Mare Azi și Vei Avea Parte De Implinirea Dorințelor Imposibile Cred In Dumnezeu

Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in... Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Rugaciune la un mare necaz. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfântul antonie cel mare:.. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare.

Rugaciuni Ziarullumina Ro Pag 8

Rugăciune către sfântul antonie cel mare:. Pentru aceasta ma rog tie: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Rugaciune la un mare necaz. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi …

Acatistul Sfantului Antonie Cel Mare Doxologia

Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi …. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfântul antonie cel mare: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Rugaciune la un mare necaz.. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a …

Rugaciuni Catre Sfantul Antonie Cel Mare Crestinortodox Ro

Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Reportaj Mii De Credinciosi S Au Rugat La News Ro

Pentru aceasta ma rog tie: Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare.

Ce Trebuie Să Faci De Sfantul Antonie Ce Mare Ca Să Fii Ferit De Vrăji Si Pericole Frumusețe și Suflet

Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi …. Rugaciune la un mare necaz. Rugăciune către sfântul antonie cel mare: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.

Amestec Bacterii Decalaj Cartea De Rugaciuni Ale Sf Anton Ghetemagnum Com

Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani... Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a …. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Rugaciunea Catre Sfantul Anton Este De Mare Ajutor Cand Ai Un Necaz Se Spune 9 Marti La Rand

Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.. Rugaciune la un mare necaz.

6 Febr Acatistul Sf Fotie Marturisitorul

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Greco Catolic Ro Rugaciune Catre Sfantul Anton Martea Novena De Nouă Marţi Euzicasa

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor . Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Cununa De 13 Marti Catre Sf Anton De Padova Ann Louise Machedon Youtube

Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare.. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi …

Icoana Făcătoare De Minuni A Sfantului Antonie Pomenit Azi 9 Marţi La Rand Să Mergi Aici Ca Să ţi Se Rezolve Toate Problemele Ajută La Căsătorie Ortodoxia Me

Pentru aceasta ma rog tie: Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare.

Rugaciune Catre Sfantul Anton La Mare Necaz Centrul De Sanatate Gabriela

Rugăciune către sfântul antonie cel mare:.. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Rugăciune către sfântul antonie cel mare:

Sfantul Antonie Cel Mare Ziarul De Bacău

"mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a …. Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Rugaciune la un mare necaz. Pentru aceasta ma rog tie: Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea ….. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea …

Rugăciunea Către Sfantul Anton Este De Mare Ajutor Cand Ai Un Necaz Se Spune 9 Marți La Rand Stirea Zilei

Rugaciune la un mare necaz.. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Rugăciune către sfântul antonie cel mare: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea …

Rugaciuni Ziarullumina Ro Pag 7

Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfântul antonie cel mare:

Fiică Analiză Bandă Acatist Sf Anton Model Festivalofwriters Org

Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea ….. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Pentru aceasta ma rog tie: Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Rugaciune la un mare necaz. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Sfantul Antonie Cel Mare Grabnic Ajutător In Probleme Trupești și Sufletești Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Rugaciune Catre Sfantul Anton Pentru A Deveni Mama

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Rugăciune către sfântul antonie cel mare: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciune la un mare necaz.

Rugaciune La Sf Anton Kpoiw

"mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a ….. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.

Sute De Credinciosi S Au Rugat Sfantului Antonie Cel Mare Stiri Biserica Sfantul Anton Curtea Veche

Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. . Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Calendar Ortodox Pagina 17 Din 48 Romania Tv

"mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.. Pentru aceasta ma rog tie:

Fiică Analiză Bandă Acatist Sf Anton Model Festivalofwriters Org

Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfântul antonie cel mare:

Biserica La Care E Bine Sa Te Rogi Noua Marti La Rand Ca Sa Ti Se Implineasca Dorintele

Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Pentru aceasta ma rog tie: Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor.. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.

Rugăciunea Sfantului Antonie Se Citește 9 Săptămani și Vă Va Schimba Total Viața In Bine Secretele Com

Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Rugăciune către sfântul antonie cel mare: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Rugaciune la un mare necaz. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie:. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare.

Rugaciune La Sf Anton Kpoiw

Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea …

Rugăciunea De Miercuri Te Ferește De Ghinioane și Rele

Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.

Rugaciune Catre Sfantul Anton 2

Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Calendar Ortodox Rugăciunea De Marți Seara Te Scapă De Orice Necaz Antena 1

"mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a ….. Rugaciune la un mare necaz. Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfântul antonie cel mare:. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.

Romeo Sandu Marti Zi De Rugaciune La Sf Anton Curtea Veche Pdf

Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in... Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Rugaciune la un mare necaz... O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Viata Sfantului Anton Rugaciuni Novene Si Acatist Coord Pr Gheorghe Antal Ofmconv Pr Damian Anton Ofmconv Emag Ro

Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in.. Rugaciune la un mare necaz.

Sf Antonie Cel Mare 17 Ianuarie Si Orice Zi De Marti Bdi2 S Blog

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi …

Rugăciune Către Sfantul Antonie Cel Mare 17 Ianuarie Biserica Sfanta Parascheva Măneciu

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Rugăciunea De Mulțumire Către Sfantul Anton Te Ajută Oricand

Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare... Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Sfantul Antonie Cel Mare

Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare.. Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Rugaciune la un mare necaz. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Pentru aceasta ma rog tie:.. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.

Rugăciune Către Sfantul Antonie Cel Mare 17 Ianuarie Biserica Sfanta Parascheva Măneciu

Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea ….. Cea mai puternică rugăciune către sfântul antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Sfinte antoane, tu ai primit de la dumnezeu darul de a ajuta mii de oameni in. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare.. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca.

Doc Novena Sf Anton Anca Petrescu Academia Edu

Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciune la un mare necaz. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … Rugăciune către sfântul antonie cel mare: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Sfantul Antonie Cel Mare Drumul Spre Sfinţenie Doxologia

Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. . Rugăciune către sfântul antonie cel mare:

Sfiintii Prietenii Mei Rugaciune Catre Sf Antonie Cel Mare

Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.. Rugaciune la un mare necaz.

13 Zile De Marţi Cu Sf Anton De Padova

Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Rugăciune către sfântul antonie cel mare: "mărite sfinte antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani.. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea …

Viata Sfantului Anton De Padova Enigmatica Ro

Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi ….. Rugaciunile sfantului antonie sunt ocrotitoare in fata farmecelor si blestemelor si aducatoare de belsug pentru cei sarmani. Canon de rugăciune către sfântul cuvios antonie cel mare. Despre acest sfant se spune ca a intemeiat viata monahala si este unul dintre cei mai reprezentativi pentru viata calugareasca. Pentru aceasta mă rog ţie, o, izvor dulce şi noianul îndurării, deschide stavilele cerului şi plouă asupra mea … Pe 17 ianuarie, în fiecare an este prăznuit sfântul antonie, considerat sfântul care îi … Rugăciune către sfântul antonie cel mare: Rugaciune la un mare necaz. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Popular posts from this blog

Colecție Rugaciune Pentru Examen Sf Anton